Van den Noort Bouw & Advies

Van den Noort Bouw & Advies is een Aannemer gelegen aan Grebbebergstraat 18 in Rijssen.

Meer informatie over Van den Noort Bouw & Advies in Rijssen

Van den Noort Bouw & Advies v.o.f. biedt verschillende diensten aan op het gebied van bouw en renovatie. Ze renoveren daken, inclusief het verwijderen van asbest en het plaatsen van nieuwe dakpannen. Daarnaast kunnen ze uitbouwen realiseren om extra woon- of leefruimte te creëren. Ze zijn ook gespecialiseerd in stukadoorswerk, schilderwerk en het plaatsen van schuifdeurkasten. Verder kunnen ze dakkapellen plaatsen om zolders uit te breiden en bieden ze tegelwerken, timmerwerken en advies aan. Ze monteren keukens en doen woningkeuringen om de bouwkundige staat van een woning te beoordelen. Ook kunnen ze onderhoud uitvoeren aan dakgoten en platte daken met behulp van EPDM. Tot slot bieden ze afbouw werkzaamheden aan, zoals het plaatsen van plinten en het aftimmeren van kozijnen.

Wil je weten wat Van den Noort Bouw & Advies verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Van den Noort Bouw & Advies of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Van den Noort Bouw & Advies? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Van den Noort Bouw & Advies het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Rijssen. Opzoek naar Van den Noort Bouw & Advies reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Van den Noort Bouw & Advies

Bezoekers bekeken ook