Haase Bouw

Haase Bouw is een Aannemer gelegen aan Nijverdalseweg 140 in Rijssen.

Meer informatie over Haase Bouw in Rijssen

Haase Bouw is een bouwbedrijf dat bekend staat om zijn flexibele houding, korte lijnen en nuchtere aanpak. Ze zijn gespecialiseerd in het bouwen van verschillende soorten projecten, zoals luxe villa's, kerken en scholen. Ze leveren goed en duurzaam werk, waarbij ze samenwerken met een strak gecoördineerd projectteam. Daarnaast doen ze ook renovaties van monumentale gebouwen, waarbij ze werken met mooie materialen en vakmensen. Ze hechten veel waarde aan teamprestaties en zijn trots op elk project dat ze realiseren. Haase Bouw staat voor kwaliteit in alle opzichten en biedt waarborgen, garanties en certificeringen aan. Als je nieuwbouwplannen hebt, kun je contact met ze opnemen voor advies of een oriënterend gesprek. Ze zijn gevestigd aan de Nijverdalseweg 140 in Rijssen.

Wil je weten wat Haase Bouw verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Haase Bouw of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Haase Bouw? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Haase Bouw het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Rijssen. Opzoek naar Haase Bouw reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Haase Bouw

Bezoekers bekeken ook