Roelofs en Haase Aannemingsbedrijf B.V.

Roelofs en Haase Aannemingsbedrijf B.V. is een Aannemer gelegen aan Nijverdalseweg 149 in Rijssen.

Meer informatie over Roelofs en Haase Aannemingsbedrijf B.V. in Rijssen

Roelofs & Haase is een partner die gespecialiseerd is in het ontwikkelen van woningen en commercieel vastgoed. Ze hebben ook ervaring in het ontwikkelen van projecten voor zorginstellingen en andere specifieke doelgroepen. Ze hebben een indrukwekkend portfolio van gerealiseerde projecten. Naast projectontwikkeling zijn ze ook actief in utiliteitsbouw, waarbij ze graag in een vroeg stadium meedenken met hun klanten. Samenwerking en het creëren van sterke bouwteams staan centraal bij Roelofs & Haase. Woningbouw is altijd een belangrijk onderdeel geweest van hun bouwproductie en hun jarenlange ervaring stelt hen in staat om het bouwproces transparant te houden en projecten van begin tot eind te begeleiden. Roelofs & Haase is een familiebedrijf dat bouwt met passie en waar persoonlijke betrokkenheid, oplossingsgerichtheid, daadkracht en flexibiliteit centraal staan. Ze zijn altijd op zoek naar vakbekwame collega's die willen werken in een familiebedrijf dat kwaliteit en zorg voor de klant voorop stelt. Je kunt direct reageren op vacatures of gewoon binnenlopen bij een van hun werkmaatschappijen.

Wil je weten wat Roelofs en Haase Aannemingsbedrijf B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Roelofs en Haase Aannemingsbedrijf B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Roelofs en Haase Aannemingsbedrijf B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Roelofs en Haase Aannemingsbedrijf B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Rijssen. Opzoek naar Roelofs en Haase Aannemingsbedrijf B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Roelofs en Haase Aannemingsbedrijf B.V.

Bezoekers bekeken ook