Bouwbedrijf Ter Harmsel B.V.

Bouwbedrijf Ter Harmsel B.V. is een Aannemer gelegen aan Jutestraat 45 in Rijssen.

Meer informatie over Bouwbedrijf Ter Harmsel B.V. in Rijssen

Timmerfabriek Ter Harmsel staat bekend om hun allround vakmanschap in hout. Ze bieden complete houtproducten voor gevel en dak, zoals houten kozijnen, prefab daken en houtskeletbouw. Alle prefab producten worden ontworpen met behulp van 3D software. Ze hebben onder andere samengewerkt aan de bouw van 24 nieuwbouwwoningen en 6 luxe appartementen. Timmerfabriek Ter Harmsel biedt allround oplossingen in hout en zorgt voor helder advies vooraf. Ze hebben korte communicatielijnen en medewerkers met ruime bevoegdheden en verantwoordelijkheden. Als er een uitdaging is, zorgen zij ervoor dat het wordt opgelost. Neem direct contact met hen op voor meer informatie.

Wil je weten wat Bouwbedrijf Ter Harmsel B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bouwbedrijf Ter Harmsel B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bouwbedrijf Ter Harmsel B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bouwbedrijf Ter Harmsel B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Rijssen. Opzoek naar Bouwbedrijf Ter Harmsel B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bouwbedrijf Ter Harmsel B.V.

Bezoekers bekeken ook