Onderhouds Service Spectrum B.V.

Onderhouds Service Spectrum B.V. is een Aannemer gelegen aan Octaanstraat 5 in Rijssen.

Meer informatie over Onderhouds Service Spectrum B.V. in Rijssen

Bij Onderhoud Service Spectrum staat dagelijks onderhoud, mutatie onderhoud en renovaties centraal. Ze garanderen snelle en correcte afhandeling van reparatieverzoeken en werkzaamheden binnen afgesproken termijnen. Communicatie is belangrijk bij projectmatig onderhoud en daarom maken ze gebruik van de BouwWorks software. Het doel is klantgericht vastgoedonderhoud met een optimaal rendement. Onderhoud Service Spectrum houdt altijd de behoefte van de gebruiker in het oog en kan woningen aanpassen aan specifieke eisen. Ze hebben jarenlange ervaring en bieden een goede service. Daarnaast zijn ze uw partner in resultaatgericht samenwerken en kunnen ze uw woningonderhoud naar een hoger niveau tillen. Onderhoud Service Spectrum heeft referenties van projecten zoals Landal Het Land van Bartje, Renovatie Hiebendal in Hengelo en mutatie onderhoud bij Ieder1 en Reggewoon. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Onderhoud Service Spectrum.

Wil je weten wat Onderhouds Service Spectrum B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Onderhouds Service Spectrum B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Onderhouds Service Spectrum B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Onderhouds Service Spectrum B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Rijssen. Opzoek naar Onderhouds Service Spectrum B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Onderhouds Service Spectrum B.V.

Bezoekers bekeken ook