Inex Bouw BV

Inex Bouw BV is een Aannemer gelegen aan Herderstasje 28 in Rijssen.

Meer informatie over Inex Bouw BV in Rijssen

INEX Bouw is een allround bouwbedrijf dat gespecialiseerd is in maatwerk woningbouw. Ze werken volgens de INEX bouwmethode en staan bekend om hun Twentse no-nonsensementaliteit. Het bouwbedrijf denkt graag met de klant mee en adviseert bij het maken van plannen en materiaalkeuzes. Ze gaan geen uitdaging uit de weg en lossen eventuele architectonische uitdagingen samen met de klant op. INEX Bouw is duidelijk, professioneel en betrokken en streeft naar een tevreden klant. Bel vandaag nog voor een vrijblijvend gesprek en maak van uw bouwplannen een project.

Wil je weten wat Inex Bouw BV verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Inex Bouw BV of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Inex Bouw BV? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Inex Bouw BV het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Rijssen. Opzoek naar Inex Bouw BV reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Inex Bouw BV

Bezoekers bekeken ook