Architectuurwonen

Architectuurwonen is een Aannemer gelegen aan Octaanstraat 5 in Rijssen.

Meer informatie over Architectuurwonen in Rijssen

Architectuurwonen biedt 19 verschillende villatypes die allemaal onder architectuur zijn ontworpen en traditioneel worden gebouwd. Bij elk villatype heeft u de mogelijkheid om deze aan te passen naar uw wensen in overleg met de architect. Dit betekent dat elke villa uniek wordt gebouwd. U kunt dus een cataloguswoning bouwen die helemaal naar uw smaak en wensen is. Architectuurwonen heeft ook gerealiseerde villa's die u kunt bekijken om inspiratie op te doen. Daarnaast geeft Architectuurwonen een overzicht van de algemene kosten waar u rekening mee moet houden bij het bouwen van uw eigen huis en de vanaf-prijzen van de villatypes. Ook bieden ze opties voor het bouwen van een duurzaam en energiezuinig huis, zoals zonne-energie en milieuvriendelijke materialen. Ze hebben deze opties op een rij gezet in hun blog en bieden advies aan voor het maken van keuzes. Bij Architectuurwonen zijn veel zaken standaard inbegrepen, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Wil je weten wat Architectuurwonen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Architectuurwonen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Architectuurwonen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Architectuurwonen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Rijssen. Opzoek naar Architectuurwonen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Architectuurwonen

Bezoekers bekeken ook