AKOR B.V.

AKOR B.V. is een Aannemer gelegen aan Nijverdalseweg 134 in Rijssen.

Meer informatie over AKOR B.V. in Rijssen

AKOR is een bouwbedrijf dat bouwprojecten realiseert op het gebied van wonen, werken, winkelen en restauratie, zowel in Nederland als internationaal. Ze staan bekend om hun deskundigheid en het meedenken in duurzame oplossingen en planning. Ze bouwen voor verschillende klanten, zoals bedrijven, winkelorganisaties, overheden en particulieren. Het bouwproces begint altijd met veel wensen en vragen, maar door mensen samen te brengen en te verbinden, komen ze samen met de klant tot een bouwoplossing. AKOR neemt de zorg uit handen tijdens het hele bouwproces en let op kwaliteit, budget en functionaliteit. Ook na de oplevering van het pand kunnen klanten rekenen op AKOR voor het beheer en onderhoud van gebouwen. AKOR heeft vestigingen in Rijssen, Nijverdal, Pijnacker en Soesterberg en hun medewerkers zijn vakmensen met hart voor hun werk. Ze zijn gespecialiseerd in maatwerk en het meedenken in oplossingen en mogelijkheden. AKOR is VCA-gecertificeerd, erkend Fundeon-leerbedrijf en aangesloten bij Bouwend Nederland en de Stichting Woningborg. Bovendien werken ze met FSC®-gecertificeerd hout. AKOR heeft verschillende projecten lopen en staat deze maand in de media met hun projecten in Bouwen in het Oosten en Bouwen in Gelderland.

Wil je weten wat AKOR B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van AKOR B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij AKOR B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je AKOR B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Rijssen. Opzoek naar AKOR B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. AKOR B.V.

Bezoekers bekeken ook