Stadsboerderij Rijssen

Stadsboerderij Rijssen is een Restaurant gelegen aan Grotestraat 27 in Rijssen.

Meer informatie over Stadsboerderij Rijssen in Rijssen

Bij Stadsboerderij Rijssen kun je genieten van horeca met een beetje extra. Het restaurant biedt mensen met een verstandelijke beperking een leuke werkplek, waar zij met hun puurheid en enthousiasme een meerwaarde zijn voor de gasten. Je kunt hier terecht voor ontbijt, brunch, lunch, high tea, borrelplank en diner. Daarnaast biedt de Stadsboerderij ook volwaardige werkplekken aan mensen met een verstandelijke beperking, waar zij kunnen groeien in het horecavak en als mens. Ook kun je hier terecht voor het vieren van feestjes, zoals bruiloften, verjaardagen en jubilea. Op het ruime achterterras kun je genieten van een lunch, diner of kopje koffie.

Wil je weten wat Stadsboerderij Rijssen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Stadsboerderij Rijssen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Stadsboerderij Rijssen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Stadsboerderij Rijssen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Rijssen. Opzoek naar Stadsboerderij Rijssen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Stadsboerderij Rijssen

Bezoekers bekeken ook