Cafetaria Smulwal

Cafetaria Smulwal is een Restaurant gelegen aan Walstraat 40 in Rijssen.

Meer informatie over Cafetaria Smulwal in Rijssen

Cafetaria Smulwal heeft een uitgebreid menu met verschillende patatsoorten, sauzen, snacks, vlees en kip gerechten, burgers, uitsmijters, warme en koude broodjes, menu's, soep, Chinese gerechten, ijs, milkshakes en dranken. Ze bieden ook een kindermenu aan. Het menu bevat onder andere frietjes in verschillende maten, diverse sauzen, een variatie aan snacks zoals kroketten en frikandellen, verschillende soorten burgers, uitsmijters, warme en koude broodjes met verschillende belegopties, verschillende menu's met onder andere schnitzel en shoarma, verschillende soorten soep, Chinese gerechten zoals loempia's en saté, ijs, milkshakes en diverse dranken. Cafetaria Smulwal is gevestigd op een bepaald adres en heeft vaste openingstijden.

Wil je weten wat Cafetaria Smulwal verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Cafetaria Smulwal of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Cafetaria Smulwal? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Cafetaria Smulwal het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Rijssen. Opzoek naar Cafetaria Smulwal reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Cafetaria Smulwal

Bezoekers bekeken ook