Levi's Eetcafé

Levi's Eetcafé is een Restaurant gelegen aan Nijverdalseweg 12 in Rijssen.

Meer informatie over Levi's Eetcafé in Rijssen

Levi's Eetcafe in Rijssen heet je welkom op hun website. Je kunt daar het menu bekijken en direct bestellen. Klanten geven het café 5 sterren na 407 beoordelingen. Je kunt je aanmelden voor de nieuwsbrief om unieke kortingen en acties te ontvangen. Daarnaast kun je ook de app downloaden om sneller en eenvoudiger te bestellen. Houd de website en app in de gaten voor nieuwe acties en aanbiedingen. Op de website kun je ook zien welke gerechten het meest populair zijn. Helaas is de website van Levi's Eetcafe op dit moment gesloten, maar je kunt wel langsgaan om je bestelling af te halen.

Wil je weten wat Levi's Eetcafé verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Levi's Eetcafé of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Levi's Eetcafé? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Levi's Eetcafé het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Rijssen. Opzoek naar Levi's Eetcafé reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Levi’s Eetcafé

Bezoekers bekeken ook