Buena Vista Tapas,Steaks and Drinks

Buena Vista Tapas,Steaks and Drinks is een Restaurant gelegen aan Wierdensestraat 50 in Rijssen.

Meer informatie over Buena Vista Tapas,Steaks and Drinks in Rijssen

Bij Restaurant Buena Vista in Rijssen kun je genieten van tapas, steaks, sushi en drinks. Het restaurant biedt een gezellige sfeer en heerlijke gerechten van over de hele wereld. Op maandag tot en met donderdag kun je onbeperkt genieten zonder tijdslimiet, terwijl er op vrijdag en zaterdag een tijdslimiet van 2,5 uur geldt. De tarieven variëren van €29,50 tot €34,50 per persoon, afhankelijk van de dag en het tijdstip. Op koningsdag en kerstdagen worden er geen tapaskaarten geserveerd. Naast tapas kun je ook losse gerechten bestellen. Het restaurant biedt ook mogelijkheden voor feesten en partijen. Ze zijn op zoek naar leuke collega's voor verschillende functies, zoals barmedewerker, bediening en keukenhulp. Solliciteren kan via e-mail of door langs te komen bij het restaurant.

Wil je weten wat Buena Vista Tapas,Steaks and Drinks verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Buena Vista Tapas,Steaks and Drinks of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Buena Vista Tapas,Steaks and Drinks? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Buena Vista Tapas,Steaks and Drinks het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Rijssen. Opzoek naar Buena Vista Tapas,Steaks and Drinks reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Buena Vista Tapas,Steaks and Drinks

Bezoekers bekeken ook