De Markies

De Markies is een Restaurant gelegen aan Haarstraat 50 in Rijssen.

Meer informatie over De Markies in Rijssen

In het hart van Rijssen vind je restaurant De Markies. Het restaurant staat bekend om zijn sfeer, kwaliteit en de mogelijkheid om intens te genieten. Met een groot terras is het de ideale plek om in de zomer te genieten van de zon onder het genot van een lekkere cappuccino. Of je nu zin hebt in een lunch, diner of borrel, bij De Markies ben je altijd welkom. Het vriendelijke personeel zorgt ervoor dat je je snel op je gemak voelt en het keukenteam bereidt de lekkerste gerechten voor je. Ook voor terrasliefhebbers is De Markies een aanrader. Ben je gek op koffie of heb je allergieën? Ook daar wordt rekening mee gehouden. Je kunt telefonisch een reservering plaatsen en eventuele wensen doorgeven aan de chef. De contactgegevens van De Markies zijn: Haarstraat 50, Rijssen, telefoonnummer 0548 512 437 en e-mailadres info@demarkies.com.

Wil je weten wat De Markies verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Markies of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Markies? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Markies het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Rijssen. Opzoek naar De Markies reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Markies

Bezoekers bekeken ook