Restaurant Rijsserberg

Restaurant Rijsserberg is een Restaurant gelegen aan Burgemeester Knottenbeltlaan 77 in Rijssen.

Meer informatie over Restaurant Rijsserberg in Rijssen

Restaurant Rijsserberg is een modern à la carte restaurant gelegen in Rijssen, omgeven door prachtige natuurgebieden. Het restaurant biedt heerlijke voor-, hoofd- en nagerechten, bereid met passie en vakkennis. Daarnaast heeft het restaurant ook verschillende menukaarten, waaronder een lunchkaart, dinerkaart, wijnkaart en kinderkaart. Voor wie op zoek is naar rust en ruimte, kan ook terecht bij het nabijgelegen Fletcher Hotel-Restaurant Sallandse Heuvelrug. Dit hotel, gevestigd in een luxe villa, biedt diverse faciliteiten zoals een binnenzwembad en sauna. Bij Restaurant Rijsserberg is het mogelijk om een tafel te reserveren en het hotel beschikt over voldoende gratis parkeergelegenheid. De contactgegevens van het restaurant zijn te vinden op de website.

Wil je weten wat Restaurant Rijsserberg verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Restaurant Rijsserberg of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Restaurant Rijsserberg? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Restaurant Rijsserberg het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Rijssen. Opzoek naar Restaurant Rijsserberg reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Restaurant Rijsserberg

Bezoekers bekeken ook