Luxx Food and Bar

Luxx Food and Bar is een Restaurant gelegen aan Morsweg 8E in Rijssen.

Meer informatie over Luxx Food and Bar in Rijssen

Bij Luxx Food and Bar in Rijssen geloven ze dat het leven te kort is om niet te genieten. Ze willen hun gasten een topavond bezorgen met heerlijk eten, drankjes en relaxte vibes. Deze zomer is hun zomertuin geopend, waar je kunt genieten van zomerse avonden met je voeten in het zand. Het restaurant heeft een uitgebreide wijnkaart en ook cocktails zijn mogelijk. Daarnaast organiseren ze speciale evenementen, zoals Luxx Late Night op vrijdag en zaterdag. Tijdens de kerstperiode verandert Luxx in een magische wereld met prachtige kerstversiering. Het restaurant is dan exclusief afgehuurd voor feestjes, dus je moet van tevoren reserveren. Luxx Food and Bar is ook beschikbaar voor zakelijke gelegenheden, speciale gelegenheden en grote groepen.

Wil je weten wat Luxx Food and Bar verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Luxx Food and Bar of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Luxx Food and Bar? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Luxx Food and Bar het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Rijssen. Opzoek naar Luxx Food and Bar reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Luxx Food and Bar

Bezoekers bekeken ook