Restaurant Brodshoes

Restaurant Brodshoes is een Restaurant gelegen aan Bouwstraat 41 in Rijssen.

Meer informatie over Restaurant Brodshoes in Rijssen

Bij Brodshoes kunt u genieten van heerlijk eten en Twentse gastvrijheid. De culinaire kaart biedt pure, authentieke en frisse gerechten, van klassiekers tot eigentijdse creaties. U kunt kiezen uit een menu van de chef of het shared dining menu. Het shared dining menu bestaat uit 4 gangen waarbij u verschillende gerechten kunt proeven en delen. De Brodsbar biedt de mogelijkheid om te genieten van een mooie wijn of cocktail, samen met bijzondere gerechten. De uitgebreide wijnkaart bevat exclusieve wijnen van Europese wijnhuizen. U kunt een reserveringsaanvraag doen via het formulier op de website.

Wil je weten wat Restaurant Brodshoes verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Restaurant Brodshoes of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Restaurant Brodshoes? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Restaurant Brodshoes het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Rijssen. Opzoek naar Restaurant Brodshoes reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Restaurant Brodshoes

Bezoekers bekeken ook