Restaurant De Kroon

Restaurant De Kroon is een Restaurant gelegen aan Laan Oud-Indiëgangers 1-A in Rijssen.

Meer informatie over Restaurant De Kroon in Rijssen

Bij De Kroon Rijssen kan je genieten van gezelligheid en lekker eten. Het sfeervolle restaurant heeft een gevarieerde menukaart en biedt voor ieder wat wils. Of je nu komt voor een uitgebreid diner of een borrel met vrienden, de keukenbrigade bereidt de lekkerste gerechten met verse en lokale ingrediënten. De vriendelijke bediening zorgt ervoor dat het je aan niets ontbreekt. Voor kinderen is er een kinderspeelhoek waar zij kunnen genieten en er zijn leuke kindermenu's beschikbaar. Daarnaast biedt De Kroon Rijssen ook buffet en catering services voor speciale gelegenheden. Je kunt contact opnemen voor meer informatie over de mogelijkheden in het restaurant of op locatie.

Wil je weten wat Restaurant De Kroon verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Restaurant De Kroon of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Restaurant De Kroon? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Restaurant De Kroon het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Rijssen. Opzoek naar Restaurant De Kroon reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Restaurant De Kroon

Bezoekers bekeken ook