Tandartspraktijk R.G. ten Bolscher B.V.

Tandartspraktijk R.G. ten Bolscher B.V. is een Tandarts gelegen aan Haarstraat 60-A in Rijssen.

Meer informatie over Tandartspraktijk R.G. ten Bolscher B.V. in Rijssen

Onze tandartspraktijk in Rijssen is sinds 2000 gevestigd in het centrum. Ons ervaren team zorgt voor professionele tandheelkunde en mondhygiëne voor het hele gezin, met preventie als belangrijkste focus. Wij hechten veel belang aan goede mondverzorging en begeleiden u hier graag bij, zodat u uw hele leven lang mooie en sterke tanden heeft. We begrijpen dat veel mensen opzien tegen een tandartsbezoek, maar we stellen u graag op uw gemak en nemen de tijd voor u. Als u meer informatie wilt, kunt u contact met ons opnemen. We verwelkomen u graag als nieuwe patiënt. Ons team bestaat uit ervaren professionals, waaronder een tandarts, preventie assistentes, een mondzorgkundige en receptionistes. Bij uw afspraak is het belangrijk om minimaal 5 minuten van tevoren aanwezig te zijn. We sturen u een bevestiging per e-mail of geven u een afspraakkaartje mee. Vergeet niet dat het uw eigen verantwoordelijkheid is om uw afspraken bij te houden. Mocht u een afspraak willen annuleren, doe dit dan uiterlijk 24 uur van tevoren, anders worden er kosten in rekening gebracht. Onze praktijk is gevestigd aan de Haarstraat 60a in Rijssen en u kunt contact met ons opnemen via e-mail of telefoon.

Wil je weten wat Tandartspraktijk R.G. ten Bolscher B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Tandartspraktijk R.G. ten Bolscher B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Tandartspraktijk R.G. ten Bolscher B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Tandartspraktijk R.G. ten Bolscher B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Rijssen. Opzoek naar Tandartspraktijk R.G. ten Bolscher B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Tandartspraktijk R.G. ten Bolscher B.V.

Bezoekers bekeken ook