PVM Rijssen - Praktijk voor Mondhygiene Rijssen

PVM Rijssen - Praktijk voor Mondhygiene Rijssen is een Tandarts gelegen aan Huttenwal 42 in Rijssen.

Meer informatie over PVM Rijssen - Praktijk voor Mondhygiene Rijssen in Rijssen

PVM Rijssen is een mondhygiënistenpraktijk in Rijssen en omgeving. Ze bieden zowel behandelingen met als zonder doorverwijzing van de tandarts. De praktijk bestaat al sinds 1998 en heeft 3 behandelkamers. Het team bestaat uit 5 gediplomeerde mondhygiënisten en 1 praktijkmedewerkster. Ze zijn lid van de beroepsvereniging en staan ingeschreven in het kwaliteitsregister. Voor het maken van een afspraak kunnen mensen bellen of een e-mail sturen. Ze streven naar kwalitatieve mondzorg onder veilige omstandigheden. Het adres van de praktijk is Huttenwal 42, 7462 AC Rijssen.

Wil je weten wat PVM Rijssen - Praktijk voor Mondhygiene Rijssen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van PVM Rijssen - Praktijk voor Mondhygiene Rijssen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij PVM Rijssen - Praktijk voor Mondhygiene Rijssen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je PVM Rijssen - Praktijk voor Mondhygiene Rijssen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Rijssen. Opzoek naar PVM Rijssen - Praktijk voor Mondhygiene Rijssen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. PVM Rijssen – Praktijk voor Mondhygiene Rijssen

Bezoekers bekeken ook