Tandartspraktijk G.D.Z. Schutte

Tandartspraktijk G.D.Z. Schutte is een Tandarts gelegen aan Boomkamp 10 in Rijssen.

Meer informatie over Tandartspraktijk G.D.Z. Schutte in Rijssen

Tandartspraktijk Schutte is een tandartspraktijk waar u terecht kunt voor het maken van afspraken en het afzeggen van afspraken. Dit moet echter telefonisch gebeuren en niet via e-mail. Bij acute spoedgevallen streven zij ernaar om dezelfde dag nog behandeling te bieden, maar dit is het meest succesvol als u zo vroeg mogelijk belt. In geval van spoed buiten de openingstijden kunt u op het antwoordapparaat en het raambiljet de contactgegevens van de waarnemende collega vinden. Houd er rekening mee dat er in dat geval contant betaald moet worden en dat u uw verzekerings- en identiteitsbewijs bij u heeft. Tijdens openingstijden kunt u telefonisch afspraken maken.

Wil je weten wat Tandartspraktijk G.D.Z. Schutte verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Tandartspraktijk G.D.Z. Schutte of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Tandartspraktijk G.D.Z. Schutte? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Tandartspraktijk G.D.Z. Schutte het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Rijssen. Opzoek naar Tandartspraktijk G.D.Z. Schutte reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Tandartspraktijk G.D.Z. Schutte

Bezoekers bekeken ook