Maatschap M. Nijhuis & G.H.L. Scholman Mondhygiënist.

Maatschap M. Nijhuis & G.H.L. Scholman Mondhygiënist. is een Tandarts gelegen aan Huttenwal 42 in Rijssen.

Meer informatie over Maatschap M. Nijhuis & G.H.L. Scholman Mondhygiënist. in Rijssen

PVM Rijssen is een mondhygiënistenpraktijk in Rijssen en omgeving. Ze bieden zowel behandelingen met als zonder verwijzing van de tandarts en hechten veel waarde aan kwaliteit en persoonlijke aandacht. De praktijk bestaat sinds 1998 en beschikt over 3 behandelkamers. Op dit moment werken er 5 gediplomeerde mondhygiënisten en 1 praktijkmedewerkster. Ze zijn lid van de beroepsvereniging en staan ingeschreven in het kwaliteitsregister. Voor het maken van een afspraak kunt u hen bereiken op werkdagen van 8:15 uur tot 12:15 uur, of per e-mail. Ze streven naar kwalitatieve mondzorg onder veilige omstandigheden en verwelkomen u graag in hun praktijk aan de Huttenwal in Rijssen.

Wil je weten wat Maatschap M. Nijhuis & G.H.L. Scholman Mondhygiënist. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Maatschap M. Nijhuis & G.H.L. Scholman Mondhygiënist. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Maatschap M. Nijhuis & G.H.L. Scholman Mondhygiënist.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Maatschap M. Nijhuis & G.H.L. Scholman Mondhygiënist. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Rijssen. Opzoek naar Maatschap M. Nijhuis & G.H.L. Scholman Mondhygiënist. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Maatschap M. Nijhuis & G.H.L. Scholman Mondhygiënist.

Bezoekers bekeken ook