PST Steigerbouw B.V.

PST Steigerbouw B.V. is een Bouwbedrijf gelegen aan Ambachtsstraat 5 in Rijssen.

Meer informatie over PST Steigerbouw B.V. in Rijssen

PST Steigerbouw is een bedrijf in Rijssen met gepassioneerde medewerkers die zowel diensten als producten aanbieden aan zowel particuliere als zakelijke klanten. Ze kunnen helpen bij vraagstukken met betrekking tot werkplekken op hoogte en hebben een ruim assortiment aan producten en kennis. Daarnaast werken ze ook samen met betrouwbare partners om hun klanten volledig van dienst te kunnen zijn. PST Steigerbouw heeft als missie om bedrijven te helpen bij het creëren van een veilige werkomgeving op hoogte. Ze bieden ook trainingen aan voor steigermonteurs, omdat dit tegenwoordig niet meer vrijblijvend is en er een wettelijk kader is voor de opleidingen. Het bedrijf is gevestigd op Ambachtsstraat 5 in Rijssen en is te bereiken via telefoonnummer 085-0477909 of via steigerbouw@pstgroep.nl.

Wil je weten wat PST Steigerbouw B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van PST Steigerbouw B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij PST Steigerbouw B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je PST Steigerbouw B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Rijssen. Opzoek naar PST Steigerbouw B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. PST Steigerbouw B.V.

Bezoekers bekeken ook