Combi-Vloeren B.V.

Combi-Vloeren B.V. is een Bouwbedrijf gelegen aan Kryptonstraat 27 in Rijssen.

Meer informatie over Combi-Vloeren B.V. in Rijssen

Combi Vloeren BV is een bedrijf dat totale projectverzorging biedt op het gebied van leveren en stofferen. Ze staan bekend om hun kwaliteit en vakmanschap. Ze bieden verschillende diensten aan, waaronder stoffering van kantoren, woningen en zorginstellingen. Voor elk project wordt er een goed plan van aanpak opgesteld. Het bedrijf heeft al verschillende projecten succesvol afgerond, waaronder het stofferen van Hotel De Zon in Ommen, Hotel Paping in Ommen en The Art of Living. Combi Vloeren BV is gevestigd in Rijssen en is te bereiken via e-mail en telefoon. Hun showroom is geopend op afspraak. Op hun website zijn de meest bezochte pagina's onder andere Over ons, Projecten, Contact en Diensten te vinden.

Wil je weten wat Combi-Vloeren B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Combi-Vloeren B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Combi-Vloeren B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Combi-Vloeren B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Rijssen. Opzoek naar Combi-Vloeren B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Combi-Vloeren B.V.

Bezoekers bekeken ook