Claus

Claus is een Bouwbedrijf gelegen aan Zwilweg 4 in Rijssen.

Meer informatie over Claus in Rijssen

Claus Timmerwerken is een bedrijf dat gespecialiseerd is in vak- en maatwerk in verbouwingen, woningaanbouw, nok verhogingen, dakkapellen, erkers, kozijnrenovatie, interieurbetimmering, houten garagedeuren en overkappingen/veranda's. Ze werken zowel voor particuliere als zakelijke opdrachtgevers en kunnen naast timmerwerk ook metselwerk en installatiewerkzaamheden uitvoeren. Ze kunnen complete verbouwingen realiseren en bieden ook andere timmerwerkzaamheden aan. Het bedrijf heeft een lijst met diensten en projecten op hun website en is bereikbaar via telefoon en e-mail.

Wil je weten wat Claus verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Claus of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Claus? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Claus het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Rijssen. Opzoek naar Claus reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Claus

Bezoekers bekeken ook