Lichtenberg Bouwgroep

Lichtenberg Bouwgroep is een Bouwbedrijf gelegen aan Octaanstraat 5 in Rijssen.

Meer informatie over Lichtenberg Bouwgroep in Rijssen

Lichtenberg Bouwgroep is een bouwbedrijf dat bestaat uit verschillende bedrijven die samen een enthousiast en dynamisch team vormen. Ze hebben ruim 85 jaar ervaring en bieden expertise op het gebied van ontwikkeling, bouw en onderhoud. Ze kunnen exclusieve villa's bouwen, maar ook complete moderne nieuwbouwwijken. Een belangrijk onderdeel van Lichtenberg Bouwgroep is de ontwikkeling en realisatie van projectplannen in de woningbouw. Ze hebben ervaring en kennis in de bouwsector en werken samen met betrouwbare partners. Ze kunnen het hele traject van grondaankoop tot de oplevering van het bouwproject verzorgen. Op hun website kunt u een overzicht vinden van gerealiseerde en lopende projecten.

Wil je weten wat Lichtenberg Bouwgroep verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Lichtenberg Bouwgroep of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Lichtenberg Bouwgroep? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Lichtenberg Bouwgroep het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Rijssen. Opzoek naar Lichtenberg Bouwgroep reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Lichtenberg Bouwgroep

Bezoekers bekeken ook