Nijhuis Bouw B.V.

Nijhuis Bouw B.V. is een Bouwbedrijf gelegen aan Molendijk Noord 92a in Rijssen.

Meer informatie over Nijhuis Bouw B.V. in Rijssen

Bouwen is teamwork. Nijhuis Bouw begrijpt dit en biedt oplossingen voor renovatieprojecten met hun expertise in Trento® Renovatie. Een actueel verkoopproject genaamd New Brooklyn in Almere wordt besproken, evenals de herontwikkeling van het terrein van het gemeentehuis in Leek. Wonen begint bij Nijhuis Bouw en ze bieden ook 39 appartementen aan in Kop van Hoog. Daarnaast zijn er stijlvolle nieuwbouwwoningen beschikbaar in het Julianakwartier in jaren '30 stijl. Voor meer informatie kan er contact worden opgenomen.

Wil je weten wat Nijhuis Bouw B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Nijhuis Bouw B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Nijhuis Bouw B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Nijhuis Bouw B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Rijssen. Opzoek naar Nijhuis Bouw B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Nijhuis Bouw B.V.

Bezoekers bekeken ook