Schooten Houtbouw

Schooten Houtbouw is een Bouwbedrijf gelegen aan Jutestraat 27 in Rijssen.

Meer informatie over Schooten Houtbouw in Rijssen

Wilt u uw huis uitbreiden met een houten dakopbouw of een houten vakantiehuis laten bouwen? Bij Schooten Houtbouw bent u aan het juiste adres. Ze zijn gespecialiseerd in het ontwerpen en bouwen van prachtige houten vakantiehuizen, perfect op maat afgestemd op uw wensen en behoeften. Daarnaast kunnen ze uw huis uitbreiden met een houten dakopbouw of een houten uitbouw van uw woning. Alles wordt prefab gemaakt in hun eigen werkplaats en ze leveren 100% maatwerk. Ze zijn ideaal voor particulieren, met korte lijnen, prettig in de omgang, flexibel en vakkundig. Daarnaast maken ze ook prefab houtskeletbouw voor particulieren, zoals houten kapconstructies, erkers, dakkappellen en complete schuren, keukens en woningen. Het bedrijf onderscheidt zich door hun vakwerk en passie voor houtbewerking. Ze maken altijd maatwerk en vinden het leuk om bouwkundige puzzels op te lossen en hun eigen creatieve houtideeën te verwerken.

Wil je weten wat Schooten Houtbouw verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Schooten Houtbouw of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Schooten Houtbouw? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Schooten Houtbouw het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Rijssen. Opzoek naar Schooten Houtbouw reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Schooten Houtbouw

Bezoekers bekeken ook