Jansen Fysiotherapie Associatie

Jansen Fysiotherapie Associatie is een Fysiotherapeut gelegen aan Graaf Ottostraat 58 in Rijssen.

Meer informatie over Jansen Fysiotherapie Associatie in Rijssen

Henk Jansen is gepassioneerd over het helpen van mensen en het verbeteren van hun gezondheid. Hij gelooft dat gezondheid en vitaliteit alleen kunnen worden geoptimaliseerd door naar verschillende factoren en hun onderlinge verhouding te kijken. Bij Jansen Fysiotherapie staat de patiënt centraal en wordt er altijd in overleg met de patiënt een behandelplan opgesteld en uitgevoerd. Het streven is om de patiënt actief te betrekken bij het nemen van verantwoordelijkheid voor hun eigen gezondheid en vitaliteit. In het laatste nieuws wordt aangekondigd dat de praktijk weer opstart na de coronamaatregelen en dat er nieuwe richtlijnen zijn opgesteld voor fysiotherapie. Daarnaast wordt er informatie gegeven over ixorg, een alternatief voor aanvullende verzekeringen. Ook wordt er melding gemaakt van de AVG wetgeving en hoe de praktijk zich hierop heeft voorbereid. Ten slotte wordt er aangegeven dat je vrijblijvend contact kunt opnemen met de praktijk via telefoon of e-mail.

Wil je weten wat Jansen Fysiotherapie Associatie verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Jansen Fysiotherapie Associatie of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Jansen Fysiotherapie Associatie? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Jansen Fysiotherapie Associatie het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Rijssen. Opzoek naar Jansen Fysiotherapie Associatie reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Jansen Fysiotherapie Associatie

Bezoekers bekeken ook