Dieetzorg Rijssen

Dieetzorg Rijssen is een Fysiotherapeut gelegen aan Roelf Bosmastraat 39B in Rijssen.

Meer informatie over Dieetzorg Rijssen in Rijssen

Welkom bij Fysiozorg Rijssen, een praktijk voor fysiotherapie, ergotherapie en diëtetiek waar je je thuis voelt! De diëtist begeleidt je graag bij het aanpassen van je voedingspatroon en de leefstijl in het algemeen, maar ook specifiek bij gezondheidsproblemen. Samen met jou wordt er een maatwerk plan gemaakt waar jij je goed bij voelt. Tijdens en na Corona is het belangrijk om voldoende eiwitten en energie binnen te krijgen, en de diëtist kan je hierbij begeleiden met haar specifieke kennis en ervaring. Dieetzorg Rijssen biedt persoonlijke en professionele begeleiding voor een blijvend gezond gewicht en een gezonde leefstijl, waarbij het niet alleen gaat om overgewicht, maar ook ondergewicht, eetstoornissen en begeleiding bij specifieke aandoeningen. De praktijk werkt met een team van specialisten in de fysiotherapie, ergotherapie en diëtetiek, wat een unieke samenwerking mogelijk maakt. Noortje Slebos is de diëtist bij Dieetzorg Rijssen en staat klaar om samen met jou te kijken naar wat je belangrijk vindt en naar mogelijkheden. Neem contact op voor advies of het maken van een afspraak.

Wil je weten wat Dieetzorg Rijssen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Dieetzorg Rijssen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Dieetzorg Rijssen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dieetzorg Rijssen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Rijssen. Opzoek naar Dieetzorg Rijssen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Dieetzorg Rijssen

Bezoekers bekeken ook