Centrum v Fysiotherapie & Kinderfysiotherapie

Centrum v Fysiotherapie & Kinderfysiotherapie is een Fysiotherapeut gelegen aan Molenstraat 36 in Rijssen.

Meer informatie over Centrum v Fysiotherapie & Kinderfysiotherapie in Rijssen

Welkom in onze praktijk aan de Molenstraat 36 in Rijssen, waar u terecht kunt voor verschillende klachten zoals rugklachten, nekklachten, hoofdpijnklachten en houdingsafwijkingen. Ons enthousiaste team van fysiotherapeuten bestaat uit een kinderfysiotherapeut, een handtherapeut en een algemeen fysiotherapeut. Wij onderzoeken de oorzaak van uw klachten en bespreken met u hoe we dit kunnen behandelen. Daarnaast bieden wij ook specialisaties in kinderfysiotherapie en handtherapie. Als u klachten heeft of een aandoening, neem dan contact met ons op via telefoon of e-mail. Onze openingstijden en ons team van fysiotherapeuten zijn ook te vinden op onze website.

Wil je weten wat Centrum v Fysiotherapie & Kinderfysiotherapie verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Centrum v Fysiotherapie & Kinderfysiotherapie of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Centrum v Fysiotherapie & Kinderfysiotherapie? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Centrum v Fysiotherapie & Kinderfysiotherapie het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Rijssen. Opzoek naar Centrum v Fysiotherapie & Kinderfysiotherapie reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Centrum v Fysiotherapie & Kinderfysiotherapie

Bezoekers bekeken ook