Fysiozorg Rijssen

Fysiozorg Rijssen is een Fysiotherapeut gelegen aan Roelf Bosmastraat 39B in Rijssen.

Meer informatie over Fysiozorg Rijssen in Rijssen

Fysiozorg Rijssen is een praktijk voor fysiotherapie, ergotherapie en diëtetiek met ruim 20 jaar ervaring. Ze bieden diverse behandelmethoden en -technieken om klachten te verhelpen. Het team van specialisten, waaronder fysiotherapeuten, ergotherapeuten en diëtisten, werkt samen om patiënten te helpen bij het bereiken van hun doelen, zoals fitter worden, pijnvrij bewegen, stress verminderen en conditie verbeteren. De praktijk werkt ook samen met verschillende partners en netwerken. Daarnaast bieden ze ook nieuws en informatie, zoals het belang van goede voeding bij ouderen en het trainingsprogramma MX4. Je kunt direct een afspraak maken bij de praktijk, die zeer goed gewaardeerd wordt op Zorgkaart Nederland. De praktijk is gevestigd aan de Roelf Bosmastraat in Rijssen.

Wil je weten wat Fysiozorg Rijssen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Fysiozorg Rijssen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Fysiozorg Rijssen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Fysiozorg Rijssen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Rijssen. Opzoek naar Fysiozorg Rijssen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Fysiozorg Rijssen

Bezoekers bekeken ook