Haardenstore.nl

Haardenstore.nl is een Winkel voor open haarden/kachels gelegen aan Argonstraat 4 in Rijssen.

Meer informatie over Haardenstore.nl in Rijssen

Haardenstore.nl is dé specialist in haarden en kachels en biedt een breed assortiment aan houtkachels, gashaarden, elektrische haarden, bio-ethanol haarden, pelletkachels en schouwen. Ze hebben verschillende topaanbiedingen, waaronder de Jacobus 6 houtkachel, de Jotul F 602 ECO houtkachel en de Wiking Mini 4 houtkachel. Haardenstore.nl heeft ook een grote showroom in Rijssen waar meer dan 150 haarden en kachels te zien zijn. Ze bieden persoonlijk advies en hebben een goede klantenservice.

Wil je weten wat Haardenstore.nl verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Haardenstore.nl of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Haardenstore.nl? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Haardenstore.nl het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Rijssen. Opzoek naar Haardenstore.nl reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Haardenstore.nl

Bezoekers bekeken ook