Haardenexpert Rijssen

Haardenexpert Rijssen is een Winkel voor open haarden/kachels gelegen aan Jutestraat 6A in Rijssen.

Meer informatie over Haardenexpert Rijssen in Rijssen

Haardenexpert is al meer dan 10 jaar dé specialist op het gebied van haarden en kachels. Met ruime kennis en ervaring helpen ze klanten met persoonlijke adviesgesprekken. Ze hebben een groot installateursnetwerk en klanten waarderen hen met een 8,8. In de exclusieve showroom kunnen klanten de nieuwste haarden bekijken. Haardenexpert biedt verschillende soorten haarden, zoals houtkachels, gashaarden, propaanhaarden, elektrische haarden en bio-ethanol haarden. Ze werken alleen met topmerken en leveren haarden door heel Nederland. Daarnaast bieden ze ook maatwerkoplossingen en de mogelijkheid om een haard te combineren met meubels. Klanten kunnen terecht in de showrooms in Apeldoorn en Rijssen voor inspiratie en advies. Haardenexpert is erkend dealer van topmerken en heeft een breed assortiment aan haarden en kachels.

Wil je weten wat Haardenexpert Rijssen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Haardenexpert Rijssen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Haardenexpert Rijssen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Haardenexpert Rijssen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Rijssen. Opzoek naar Haardenexpert Rijssen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Haardenexpert Rijssen

Bezoekers bekeken ook