Haard-Totaal

Haard-Totaal is een Winkel voor open haarden/kachels gelegen aan Jutestraat 6A in Rijssen.

Meer informatie over Haard-Totaal in Rijssen

Haardenexpert is al meer dan 10 jaar dé specialist in haarden en kachels. Met hun ruime kennis en ervaring helpen ze klanten graag bij het maken van de juiste keuze. Ze hebben een groot installateursnetwerk en rekenen nooit voorrijkosten. Klanten waarderen hen met een 8,8 en ze hebben een exclusieve showroom waar de nieuwste haarden te bekijken zijn. Bij Haardenexpert vind je haarden van topmerken zoals Faber, Barbas en Altech. Ze bieden verschillende soorten haarden aan, waaronder houtkachels, gashaarden, elektrische haarden en bio-ethanol haarden. Daarnaast kunnen ze ook haardopstellingen op maat maken en combineren met meubels. Je kunt een afspraak maken voor een persoonlijk adviesgesprek in hun showroom in Apeldoorn of Rijssen. Haardenexpert vertelt ook meer over de kosten van het plaatsen van een houtkachel, het kiezen van een houtkachel met cv-aansluiting, bio-ethanol haarden en haardmeubels. Ze geven ook advies over het combineren van een haard met een tv en het ombouwen of vervangen van een gashaard.

Wil je weten wat Haard-Totaal verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Haard-Totaal of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Haard-Totaal? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Haard-Totaal het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Rijssen. Opzoek naar Haard-Totaal reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Haard-Totaal

Bezoekers bekeken ook