Haard-Totaal B.V.

Haard-Totaal B.V. is een Winkel voor open haarden/kachels gelegen aan Middeldijk 31-A in Rijssen.

Meer informatie over Haard-Totaal B.V. in Rijssen

Haardenexpert is al meer dan 10 jaar dé specialist in haarden en kachels. Met hun ruime kennis en ervaring helpen ze klanten bij het maken van de juiste keuze. Ze hebben een groot installateursnetwerk en rekenen nooit voorrijkosten. Klanten waarderen hen met een 8,8 en kunnen in de exclusieve showroom de nieuwste haarden bekijken. Haardenexpert biedt een breed scala aan haarden, zoals houtkachels, gashaarden, propaan haarden, elektrische haarden en bio-ethanol haarden. Ze werken alleen met topmerken en creëren unieke haardopstellingen. Daarnaast bieden ze maatwerk en advies op maat. Klanten kunnen een afspraak maken in de showroom in Apeldoorn of Rijssen om inspiratie op te doen en persoonlijk advies te krijgen. Haardenexpert biedt ook informatie over kosten en installatie van houtkachels, het kiezen van een houtkachel met cv-aansluiting, bio-ethanol haarden, haardmeubels en haard tv combinaties. Ze zijn erkend dealer van diverse topmerken en hebben showrooms in Apeldoorn en Rijssen.

Wil je weten wat Haard-Totaal B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Haard-Totaal B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Haard-Totaal B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Haard-Totaal B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Rijssen. Opzoek naar Haard-Totaal B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Haard-Totaal B.V.

Bezoekers bekeken ook