VI Interieurs

VI Interieurs is een Meubelwinkel gelegen aan Handelsweg 13 in Rijssen.

Meer informatie over VI Interieurs in Rijssen

Erwin van het Ende en André Nijkamp zijn interieurbouwers bij VI Interieurs. Ze ontwerpen en realiseren complete interieurs, van meubels en keukens tot winkelinrichtingen. Ze hebben verschillende inspiratiecategorieën, zoals keukens, badkamers, dressoirs, tafels en kasten. Tijdens een gesprek inventariseren ze alle wensen en ideeën en maken ze een ontwerp met behulp van speciale software. Ze werken samen met partners en leveranciers om een prijs te berekenen en beginnen dan met de montage in hun werkplaats. Uiteindelijk komen ze bij de klant op locatie om de op maat gemaakte meubels te monteren. De contactgegevens van VI Interieurs zijn te vinden op hun website.

Wil je weten wat VI Interieurs verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van VI Interieurs of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij VI Interieurs? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je VI Interieurs het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Rijssen. Opzoek naar VI Interieurs reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. VI Interieurs

Bezoekers bekeken ook