Studio La Plume

Studio La Plume is een Meubelwinkel gelegen aan Walstraat 22 in Rijssen.

Meer informatie over Studio La Plume in Rijssen

Willem en Bente vormen samen Studio La Plume, een ontwerpstudio in Rijssen, Overijssel. Ze ontvangen klanten die hun woning, restaurant of kantoor willen transformeren tot een plek waar over ieder detail is nagedacht. Studio La Plume levert diverse projecten op, variërend van klassiek tot modern en van kleurrijk tot zwart-wit. Ze streven naar exclusieve en chique leef- en woonruimtes en werken samen met gerenommeerde partijen uit binnen- en buitenland voor meubels, stoffen en accessoires. Studio La Plume geeft ieder project de aandacht die het verdient, waarbij ze zich laten inspireren door trendboeken en schetsen op papier zetten. Ze willen ervoor zorgen dat het interieur een weerspiegeling wordt van de persoonlijkheid en levensstijl van de klant. Studio La Plume is er voor diegenen die het allerbeste verwachten en een duidelijk beeld hebben van hun gewenste interieur.

Wil je weten wat Studio La Plume verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Studio La Plume of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Studio La Plume? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Studio La Plume het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Rijssen. Opzoek naar Studio La Plume reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Studio La Plume

Bezoekers bekeken ook