De Weerd Design

De Weerd Design is een Meubelwinkel gelegen aan Kalanderstraat 14D in Rijssen.

Meer informatie over De Weerd Design in Rijssen

Bertus maakt meubels van steigerhout die geschikt zijn voor zowel binnen als buiten. In de showroom kunnen klanten de ontwerpen bekijken en voelen. Voor binnen maken ze onder andere tafels, kasten, bedden en stoelen. Voor buiten bieden ze tuinsets, lounge sets, buitenkeukens en overkappingen aan. Ook bedrijven kunnen bij hen terecht voor een op maat gemaakt winkelinterieur, zoals etalagekasten, vergadertafels en bureautafels. Bertus werkt met gebruikt steigerhout, dat deskundig wordt gesorteerd en geschuurd voordat het tot meubels wordt verwerkt. Alle meubels worden op maat gemaakt naar de wens van de klant.

Wil je weten wat De Weerd Design verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Weerd Design of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Weerd Design? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Weerd Design het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Rijssen. Opzoek naar De Weerd Design reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Weerd Design

Bezoekers bekeken ook