Sok Tweewielers

Sok Tweewielers is een Fietsenwinkel gelegen aan Elsenerstraat 42 in Rijssen.

Meer informatie over Sok Tweewielers in Rijssen

Profile Sok 'de Fietsspecialist' is een fietsenwinkel in Rijssen die gespecialiseerd is in elektrische fietsen. Ze hebben een grote collectie elektrische fietsen en bieden advies en proefritten aan om klanten te helpen de perfecte fiets te vinden. Daarnaast bieden ze een 5-jarig garantiepakket aan bij vrijwel alle elektrische fietsen. Ook is het mogelijk om je huidige fiets om te laten bouwen naar een e-bike met behulp van een ombouwset. Profile Sok 'de Fietsspecialist' heeft verschillende soorten fietsen van bekende A-merken en geeft advies om de beste keuze te maken. Ze hebben ook een showroom waar klanten proefritten kunnen maken en persoonlijk advies kunnen krijgen. Daarnaast bieden ze een uitgebreid assortiment aan tweedehands fietsen en verzorgen ze fietsreparaties, onderhoud en service.

Wil je weten wat Sok Tweewielers verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Sok Tweewielers of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Sok Tweewielers? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sok Tweewielers het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Rijssen. Opzoek naar Sok Tweewielers reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Sok Tweewielers

Bezoekers bekeken ook