Bike Basement by Bloemendal

Bike Basement by Bloemendal is een Fietsenwinkel gelegen aan Banisweg 3 in Rijssen.

Meer informatie over Bike Basement by Bloemendal in Rijssen

Bike Basement is dé plek voor sportieve fietsliefhebbers. Ze hebben een gloednieuwe showroom en bikefitting studio in Rijssen, waar enthousiaste fietsers je adviseren op basis van hun eigen ervaring en passie. Of je nu een beginnende fietser bent of een ervaren sporter, Bike Basement helpt je bij het maken van de beste keuzes voor jouw fiets, accessoires en outfit. Ze stellen je fiets regelmatig bij, zodat je blessures kunt voorkomen. Daarnaast delen ze graag het plezier in de wielersport met jou. Ze bieden een breed assortiment aan professionele wielrenfietsen, mountainbikes en gravelbikes van merken zoals Cervélo en Wilier. Ook hebben ze elektrische modellen voor minder intense inspanning. In hun moderne bikefitting studio kunnen ze jouw fiets volledig afstellen op jouw lichaam, wensen en doelen. Dit doen ze met behulp van een modern Shimano-systeem en ervaren adviseurs. Bij Bike Basement staat optimale prestatie en maximaal plezier centraal.

Wil je weten wat Bike Basement by Bloemendal verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bike Basement by Bloemendal of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bike Basement by Bloemendal? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bike Basement by Bloemendal het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Rijssen. Opzoek naar Bike Basement by Bloemendal reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bike Basement by Bloemendal

Bezoekers bekeken ook