Hazelhorst Tweewielers

Hazelhorst Tweewielers is een Fietsenwinkel gelegen aan Stationsdwarsweg 73 in Rijssen.

Meer informatie over Hazelhorst Tweewielers in Rijssen

Hazelhorst Tweewielers is een rijwielspecialist in Rijssen die een breed assortiment aan fietsen, scooters en bromfietsen aanbiedt. Ze hebben altijd meer dan 50 tweedehands scooters en 300 tweedehands fietsen op voorraad. Ze zijn gespecialiseerd in Derbi en Vespa scooters en bieden persoonlijke bezorging aan huis en vakkundig advies. Daarnaast bieden ze reparatie en onderhoud aan bijna alle merken. Ze hebben ook de mogelijkheid om je eigen unieke Vespa samen te stellen. Je kunt contact met hen opnemen voor meer informatie en de prijs is afhankelijk van hoe je je Vespa samenstelt. Hazelhorst Tweewielers biedt ook de mogelijkheid om fietsen en scooters in termijnen te betalen en biedt fietslease aan via Fietslease Holland. Je kunt contact met hen opnemen voor meer informatie.

Wil je weten wat Hazelhorst Tweewielers verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Hazelhorst Tweewielers of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Hazelhorst Tweewielers? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hazelhorst Tweewielers het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Rijssen. Opzoek naar Hazelhorst Tweewielers reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Hazelhorst Tweewielers

Bezoekers bekeken ook