Rijssens Museum

Rijssens Museum is een Museum gelegen aan Kasteellaan 1 in Rijssen.

Meer informatie over Rijssens Museum in Rijssen

Het Rijssens Museum is gevestigd in een kasteel op een eiland en heeft een YouTube-kanaal waar historische en hedendaagse beelden te zien zijn. In de Virtuele van Heelzaal kunnen bezoekers Hollandse meesters uit de zestiende en zeventiende eeuw van dichtbij bewonderen. Het museum heeft ook een 'Zwervende Collectie' van schilderijen van Rijssense kunstschilders, die nu een permanent thuis hebben gevonden in de Interactieve Kunst Galerij. Daarnaast heeft het museum onlangs een meubelstuk van wijlen mr. Karel Schönfeld Wichers in bezit gekregen. Op 12 oktober zal het museum aandacht besteden aan de Tweede Wereldoorlog, met een hoorspelbewerking van het boek Het Bittere Kruid van Marga Minco en een vertelling door Thea Kroese. Bezoekers kunnen op de hoogte blijven van het laatste nieuws en ontwikkelingen via de website en sociale media van het museum.

Wil je weten wat Rijssens Museum verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Rijssens Museum of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Rijssens Museum? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Rijssens Museum het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Rijssen. Opzoek naar Rijssens Museum reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Rijssens Museum

Bezoekers bekeken ook