Leemspoor

Leemspoor is een Museum gelegen aan Arend Baanstraat 110 in Rijssen.

Meer informatie over Leemspoor in Rijssen

Bij Leemspoor in Rijssen kunt u een ritje maken op een smalspoor dat vroeger gebruikt werd om grondstoffen voor steenfabrieken te vervoeren. Op zaterdag 28 oktober is de laatste rijdag van het seizoen en zal de stoomlocomotief rijden. Het vertrekstation bevindt zich bij de remise aan de Markeloseweg en daar kunt u ook genieten van een kop koffie en souvenirs kopen. De trein brengt u over een mooi bostraject naar Station Koerbelt en weer terug naar de remise. Het materieelpark bestaat uit verschillende soorten locomotieven en treinen, waarvan er één aangepast is voor rolstoelgebruikers. Het is een geschikte activiteit voor gezinnen, vrienden, bedrijfsuitjes en buurtfeesten.

Wil je weten wat Leemspoor verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Leemspoor of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Leemspoor? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Leemspoor het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Rijssen. Opzoek naar Leemspoor reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Leemspoor

Bezoekers bekeken ook