Rijschool DIEUWER

Rijschool DIEUWER is een Rijschool gelegen aan Nieuwenhuisstraat 24 in Rijssen.

Meer informatie over Rijschool DIEUWER in Rijssen

Rijschool DIEUWER in Rijssen biedt rijlessen aan voor leerlingen vanaf 16,5 jaar dankzij 2ToDrive. De rijschool wordt gerund door Dieuwer Stegeman, die na 18 jaar in een autobedrijf te hebben gewerkt, besloot om rijinstructeur te worden. Met jarenlange ervaring in het opleiden van leerlingen tot automonteur, heeft Dieuwer zijn passie gevonden. Rijschool DIEUWER is erkend als rijschool in Rijssen door het CBR. Dieuwer werkt met de app van PlanGo, die een overzicht biedt van de lessen, facturen, vorderingen, en ook leerzame filmpjes en extra uitleg bevat. De app bevat ook theoriekennis en oefenexamens ter voorbereiding op het examen. Rijschool DIEUWER biedt een overzichtelijke en betrouwbare weg naar het rijbewijs.

Wil je weten wat Rijschool DIEUWER verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Rijschool DIEUWER of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Rijschool DIEUWER? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Rijschool DIEUWER het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Rijssen. Opzoek naar Rijschool DIEUWER reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Rijschool DIEUWER

Bezoekers bekeken ook