Marissink Rijopleidingen De rijschool voor auto- en motorrijles

Marissink Rijopleidingen De rijschool voor auto- en motorrijles is een Rijschool gelegen aan Daltonstraat 10G in Rijssen.

Meer informatie over Marissink Rijopleidingen De rijschool voor auto- en motorrijles in Rijssen

Marissink Rijopleidingen is een rijschool waar je al vanaf 16,5 jaar kunt beginnen met je rijlessen. Ze bieden een rijopleiding aan waarbij je zelf kunt bepalen hoe snel je je rijbewijs wilt halen en je kunt online je eigen rijlessen plannen. De rijschool heeft een hoog slagingspercentage van 75% voor auto en 91% voor motor, wat hen tot een van de beste rijscholen in de regio maakt. Je kunt zelf je eigen rij-instructeur kiezen en er is goede communicatie tussen de rijschool en de leerling. Daarnaast bieden ze de mogelijkheid om theorielessen te volgen. De theoriecursus bestaat uit 8 avonden en de kosten hiervoor bedragen €100. Veel leerlingen zijn tevreden over de rijlessen bij Marissink Rijopleidingen. Ze benadrukken de goede begeleiding en instructie van de gedreven instructeurs Frank en Thom Marissink. Ze leren je veilig motorrijden en hebben oog voor zowel de serieuze momenten als de gezelligheid. De lessen zijn leerzaam en er is ruimte voor een lolletje. Veel leerlingen zijn in één keer geslaagd voor hun rijbewijs en kijken met plezier terug op hun tijd bij de rijschool. De rijschool wordt zowel voor auto- als motorrijlessen aanbevolen.

Wil je weten wat Marissink Rijopleidingen De rijschool voor auto- en motorrijles verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Marissink Rijopleidingen De rijschool voor auto- en motorrijles of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Marissink Rijopleidingen De rijschool voor auto- en motorrijles? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Marissink Rijopleidingen De rijschool voor auto- en motorrijles het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Rijssen. Opzoek naar Marissink Rijopleidingen De rijschool voor auto- en motorrijles reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Marissink Rijopleidingen De rijschool voor auto- en motorrijles

Bezoekers bekeken ook