Lessen met Lisa

Lessen met Lisa is een Rijschool gelegen aan Johan Willem Frisostraat 30 in Rijssen.

Meer informatie over Lessen met Lisa in Rijssen

Bij Lessen met Lisa in Rijssen kun je snel en voordelig je rijbewijs halen. De rijschool heeft een hoog slagingspercentage en je krijgt les van één vaste instructeur. Lessen met Lisa is deskundig en enthousiast en zorgt ervoor dat autorijden leuk en prettig is. Volgens anderen is Lisa een top rijschool met de ideale manier van lesgeven. Foutjes maken is niet erg en Lisa heeft veel geduld. Verschillende leerlingen hebben veel geleerd en raden Lessen met Lisa zeker aan. De rijschool biedt ook een goede theoretische onderbouwing. Neem contact op voor meer informatie of om een proefles aan te vragen.

Wil je weten wat Lessen met Lisa verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Lessen met Lisa of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Lessen met Lisa? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Lessen met Lisa het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Rijssen. Opzoek naar Lessen met Lisa reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Lessen met Lisa

Bezoekers bekeken ook