Hectar Funderingstechniek B.V.

Hectar Funderingstechniek B.V. is een Bouwbedrijf gelegen aan Nijverdalseweg 145 in Rijssen.

Meer informatie over Hectar Funderingstechniek B.V. in Rijssen

De Hectar® funderingsvloer is een innovatieve en gepatenteerde funderingsvloer die kruipruimteloos bouwen mogelijk maakt. Het is een in het werk gestorte betonvloer in een hoogwaardig geïsoleerde EPS bekistingsvloer. De vloerplaten hebben een hoge isolatiewaarde en zijn voorzien van sleuven voor leidingen. De funderingsvloer kan gefundeerd worden op staal of palen en heeft vele voordelen, zoals een koudebrugvrije constructie, besparing op manuren en een korte levertijd. Daarnaast heeft Hectar een zijwaartse S-sluiting ontwikkeld om het koppelen van de randkisten nog gemakkelijker te maken. Hectar wordt gebruikt in verschillende duurzame bouwprojecten en voor een offerte kunt u contact opnemen met het bedrijf.

Wil je weten wat Hectar Funderingstechniek B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Hectar Funderingstechniek B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Hectar Funderingstechniek B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hectar Funderingstechniek B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Rijssen. Opzoek naar Hectar Funderingstechniek B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Hectar Funderingstechniek B.V.

Bezoekers bekeken ook