Vastbouw BV

Vastbouw BV is een Bouwbedrijf gelegen aan Spoelerstraat 2 in Rijssen.

Meer informatie over Vastbouw BV in Rijssen

Vastbouw is een ontwikkelaar en bouwer die bekend staat om zijn betrokkenheid en familiebedrijf. Ze hebben meerdere vestigingen in Nederland en ook in het buitenland. Met hun uitgebreide ervaring realiseren ze de mooiste en meest duurzame projecten. Dit kunnen ze doen dankzij hun toegewijde medewerkers en de langdurige samenwerking met partners. Vastbouw staat bekend om de goede werksfeer en de vrijheid die medewerkers krijgen om hun werk uit te voeren. Het is een groot familiebedrijf, maar er heerst een goede samenwerking tussen alle functies en er wordt collegiaal met elkaar omgegaan. Vastbouw heeft expertise op het gebied van vastgoedontwikkeling, wonen, zorgvastgoed, werken, recreëren, multifunctionele gebouwen, transformatie, renovatie & restauratie, beheer & onderhoud, en leren. Ze hebben verschillende projecten, waaronder de nieuwbouw van 600 woningen in Hoofddorp, de nieuwbouw van 7 woontorens in Amstelveen, en de nieuwbouw van 148 vakantiehuizen en 34 appartementen aan het Leukermeer in Well.

Wil je weten wat Vastbouw BV verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Vastbouw BV of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Vastbouw BV? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Vastbouw BV het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Rijssen. Opzoek naar Vastbouw BV reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Vastbouw BV

Bezoekers bekeken ook