Wolcon B.V.

Wolcon B.V. is een Winkel voor werkkleding gelegen aan Ligtenbergerweg 2A in Rijssen.

Meer informatie over Wolcon B.V. in Rijssen

WOLCON is een kledingbedrijf dat staat voor kwaliteit en biedt werkkleding die voldoet aan specifieke eisen in verschillende beroepsgroepen. Ze geloven in maatwerk en denken graag met hun klanten mee om veilige, sterke en duurzame kleding te leveren. Ze investeren in hoogwaardige materialen, duurzame technieken en goede arbeidsomstandigheden. WOLCON levert kleding voor verschillende branches, zoals beveiliging, transport en beheer, en past de kleding aan op de wensen van het bedrijf. Ze leveren onder andere herkenbare, brandwerende en beschermende kleding voor de politie en hulpdiensten. Kwaliteit is belangrijk voor WOLCON en ze testen hun artikelen uitvoerig om een blijvende kwaliteit te kunnen garanderen. Daarnaast streven ze naar duurzaamheid door recyclebare vezels te gebruiken in hun kleding.

Wil je weten wat Wolcon B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Wolcon B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Wolcon B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Wolcon B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Rijssen. Opzoek naar Wolcon B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Wolcon B.V.

Bezoekers bekeken ook