Teunis Bedrijfskleding

Teunis Bedrijfskleding is een Winkel voor werkkleding gelegen aan Galvanistraat 10 in Rijssen.

Meer informatie over Teunis Bedrijfskleding in Rijssen

Teunis Bedrijfskleding helpt bedrijven om indruk te maken met representatieve en veilige bedrijfskleding. Ze hebben ervaring en mogelijkheden om een pakket samen te stellen dat aan de wensen van de klant voldoet. Teunis is thuis in iedere sector en begeleidt klanten in verschillende branches. Voor de bouw en techniek bieden ze werkkleding, werkschoenen en persoonlijke beschermingsmiddelen. Daarnaast hebben ze een assortiment van bedrijfskleding, werkkleding, PBM's, veiligheidsschoenen en promotieartikelen. Klanten kunnen via de webshop bestellen en Teunis biedt ook borduur- en bedrukapparatuur voor logo's en huisstijlelementen. Grote hoeveelheden zijn geen probleem en in de showroom kunnen klanten het assortiment passen. Voor advies of een offerte kunnen klanten contact opnemen met Teunis.

Wil je weten wat Teunis Bedrijfskleding verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Teunis Bedrijfskleding of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Teunis Bedrijfskleding? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Teunis Bedrijfskleding het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Rijssen. Opzoek naar Teunis Bedrijfskleding reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Teunis Bedrijfskleding

Bezoekers bekeken ook